Powerfest #180-L: $10K Gtd. $5.50 buy-in. Startar om
7 Timmar
45 Minuter
32 Sekunder
Spela nu
Close

partypokerTV

Poker non-stop, med all action från partypoker MILLIONS-touren.

Fortsätt till

Träffa Team Online

Vi har samlat ett gäng av världens mest populära och engagerande poker-streamare på Twitch. Följ våra Team Online-medlemmars framsteg och gå med i Twitch-communityn!

Hemmamatcher

Vad är en hemmamatch?

Alla våra Team Online-streamare kommer att stå värd för en veckovis turnering i sin community, med ett $25 pris på sina huvuden. Turnerings-buy-in varierar.

Nå finalbordet i en hemmamatch och du får en biljett till veckans Twitch Open!

Här är det fullständiga spelschemat för hemmamatchen:

Dag Hemmamatch Tid (GMT) Tid (ET)
Måndagar "MattStaples" 18:00 13:00
"DWStevie" 13:00 08:00
"Degens" 21:00 16:00
"RSchoonbaert" 23:00 18:00
"BBZ" 14:00 09:00
Tisdagar "HeyMonia" 20.00 15.00
Onsdagar "AllinPAV" 02.00 (torsdag) 21.00
torsdagar "LuiMartins" 23.30 17.30
Fredagar "PokerStaples" 20.00 15.00
Lördagar "Courtiebee" 22.00 17.00
Söndagar "JeffGrossPoker" 22.15 17.15

Hitta matcherna under fliken Turnering i lobbyn:

Twitch Open

$11 Twitch Open hålls varje lördag kl. 20.00 (GMT) / 15.00 (ET). Inträdet är öppet för alla spelare som följer eller tittar på någon av våra Twitch-strömmar.

Team Online-medlemmar kommer att delta och du vinner ett $25 kontantpris om du slår ut någon av dem!

Men det är inte allt! Våra proffs och ambassadörer kommer att delta då och då med ytterligare $25 i priser på sina huvuden.

Twitch Open kommer att strömmas varje vecka på vår partypokerTV-kanal med värden HeyMonia!

Twitch Open:

  • Varje lördag
  • 20.00 GMT / 15.00 ET
  • $11 buy-in
  • $25-priser för att slå ut Team Online-medlemmar

Schemaändringar:

  • Rschoonbaert 20.00 (GMT) / 15.00 ET
  • LuiMartins 22.30 (GMT) / 17.30 ET
  • Egption 22.00 (GMT) / 17.00 ET

Få upp till 40 % cashback

Du behöver bara registrera dig en gång. Minst 25 poäng per vecka behövs. Villkor gäller.

Förvandla $5 till $1 MILJON!

18+ Villkor gäller